Selecteer uw aantal personen

Selecteer uw afhaaldatum

Selecteer uw retourdatum

Afhaal regio

Afhaal plaats

 

Camper huren in Drenthe

Drenthe is de provincie met het minst aantal inwoners van Nederland, maar los van dat is er genoeg te zien en te beleven.

Drenthe staat natuurlijk bekend om de oude Hunebedden. In het Drenthse drop ‘’Borger’’ ligt daarom ook het hunebed museum, het museum die erg aangenaam is om te bezoeken. In het museum laten ze zien hoe 150.000 jaar geleden de Hunebedden werden gemaakt en hoe de mens in de prehistorie op gefascineerde wijze leefde.

Als je een leuke stad wilt bezoeken in Drenthe dan is de hoofdstad een goede keuze waar het Drents museum zich bevind. Het Drents museum gaat over 54 jaar voor christus, de tijd van de mammoeten en de neanderthalers. Een andere leuke bezienswaardigheid In Assen is de TT die elk jaar weer word georganiseerd. de TT in assen zijn de snelste motorraces die worden gehouden, en het is altijd een gezellige sfeer.

ElkeCamper.nl biedt vele opties aan voor een camper die bij jou past. Van simpele campers tot luxe campers, we bieden ze allemaal aan. Wij verhuren campers die tot wel 7 personen kunnen vervoeren!