Selecteer uw aantal personen

Selecteer uw afhaaldatum

Selecteer uw retourdatum

Afhaal regio

Afhaal plaats

 

Camper huren in Zuid-Holland

Een leuke reis naar de Noordzee? Dan is Zuid Holland de juiste bestemming voor je strandavontuur. Het Haagse Scheveningen is vooral in de zomer een grote trekpleister voor toeristen, maar ook voor Nederlanders om lekker een dagje op het strand te vertoeven.                                                                                Een andere mooie strand bestemming in Zuid-Holland is Katwijk aan zee. De kust van Katwijk staat vooral bekend om de visserij, en daardoor ook de vele verrukkelijke visrestaurants.

Zuid-Holland is ook een provincie met prachtige steden om te bezichtigen. Zoals Rotterdam de stad die qua inwoners 2e grootste stad is van Nederland. Deze Grote Havenstad is na de tweede wereldoorlog weer opgebouwd door alle bombardementen en daarom is het nu een prachtige moderne stad, waardoor Rotterdam zich in positieve zin onderscheidt van oude steden. Met de prachtige skyline en het grote aanbod aan winkels is het een buitengewoon mooie stad.

Nog een leuke stad om te bezoeken in Zuid-Holland is de hoofdstad Den Haag. Het bestuur van ons land ligt dichtbij het centrum van Den Haag met een prachtig cultureel plein erom heen die je elke dag kan bezichtigen.Den haag heeft naast de oude gebouwen ook een schitterende binnenstad met een moderne uitstraling waar je goed kunt winkelen met gezellige terrasjes.

ElkeCamper.nl biedt velen opties aan voor een camper die bij jou past. Van simpele campers tot luxe campers, we bieden ze allemaal aan. Wij verhuren campers die tot wel 7 personen kunnen vervoeren!